04-08-2014 | ZZ-STH-3N1


© www.kata-bags.us

© www.kata-bags.us

De ZZ watte?

Een Kata ZZ-STH-3N1

Niks meer dan een stevig zakje dat ter uitbreiding dient voor aan mijn rugtas en verder dienst doet als statiefhouder, maar bij Kata in de catalogus is opgenomen als ZZ-STH-3N1.

Binnenkort gaan wij op vakantie en dan gaat mijn cameraspul mee. Met natuurlijk een superhandig statief voor de tripjes. De ZZ-STH-3N1 heb ik daarbij wel nodig voor het vervoer.

Op internet vind ik diverse sites, maar ook zeer uiteenlopende prijzen en levertijden. De gangbare prijs is achttien euro, zonder verzendkosten. Mijn uitgangspunt wordt dus maximaal vijfentwintig euro uitgeven. Twee weken geleden was de zoektocht nog niet geslaagd.

Vorige week vond ik een website met de ZZ-STH-3N1 in de opruimingshoek. Het blijkt echt een koopje te zijn; De normale prijs is al iets goedkoper dan de normale prijs, er komt een opruimingskorting overheen en dan ook nog eens gratis verzending. Calumet is geen onbekende winkel, dus met een paar klikken bevestig ik de koop. Een paar dagen later volgt het pakketje. Nou ja, -tje… Een enorme doos wordt bezorgd en ik laat Evelien zien wat er in zit.

Is dat alles? Ja, dat is alles 😕

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.