24-03-2014 | Kata 3N1-30


3n1-30

© www.kata-bags.us

Na de aankoop van de Kata 3N1-33, kon mijn 3N1-30 via Marktplaats verkocht worden.

Er volgen een aantal biedingen, vrij dicht tegen mijn vraagprijs. De vraagprijs heb ik gelijk gehouden aan de prijs die ik betaald heb voor de 3N1-33. Een nette prijs, dus er is weinig onderhandeling mogelijk.

Een paar dagen later volgt er een email met een keurig bod. Net onder mijn vraagprijs vanwege de verzendkosten, maar voor die paar euro ga ik niet moeilijk doen.

Vanwege andere verplichtingen kan ik de email niet die dag beantwoorden. Blijkbaar heeft de beste man wel interesse, want ik krijg de volgende dag weer een email met hetzelfde bod en de vraag of zijn vorige email wel goed is aangekomen. Ik reageer dat de email goed is aangekomen, maar dat ik ook zo mijn verplichtingen heb. Plus dat ik even over zijn voorstel heb nagedacht, maar wel akkoord ga.

Prompt volgen er excuses. Hij heeft eerder een slechte ervaring gehad, vandaar zijn volhardendheid. Tja, Marktplaats staat nu niet bepaald bekend om betrouwbare verkopers, dus ik kan het hem niet kwalijk nemen. Tussen de formaliteiten door wisselen wij wat ervaringen uit tijdens onze 8 jaren aanwezigheid op de site. Zodra het geld op mijn rekening staat, verstuur ik de tas.

Resultaat: een nieuwe tas voor weinig 8)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.