01-03-2014 | Kata 3N1-33


© http://www.kata-bags.us/

© www.kata-bags.us

Handig soms dat Facebook.

Een statusupdate van FSA met opruimingskorting vliegt langs en natuurlijk ben ik nieuwsgierig wat er voor welke prijs wordt aangeboden.

FSA is een afkorting van Fotoshop Aalten. Een eenmanszaak met een uitgebreid assortiment aan fotografische benodigheden. Lampenstatieven, paraplu’s, flitsers, tassen en nog wat dingen zie ik in de opruiming voorbij komen.

Mijn aandacht is al getrokken door een tas.
Aan het model te zien is het een Kata.

Een prima tassenmerk waar ik van een serie erg gecharmeerd ben: de 3N1. Een rugtas waar de schouderbanden flexibel te gebruiken zijn, omdat deze via een kliksysteem vastgemaakt kunnen worden. Zo kan je dus slechts één schouderband gebruiken om een slingshot te krijgen. Twee voor een normale rugzak of beide kruislings vastzetten. Die laatste is in mijn ogen alleen handig als je lange stukken onderweg bent zonder gebruik te willen maken van de camera.

In de omschrijving van Roland (de eigenaar) zie ik het type 3N1-33 staan. Zelf heb ik de (iets oudere) 3N1-30 en het enige verschil is het laptopvak met misschien nog wat kleine upgrades. Het laptopvak wil ik vooral gebruiken om tijdens de fototochtjes wat eterij in op te bergen, zodat er in het grote vak meer ruimte overblijft voor accessoires.

Ik vergelijk de vraagprijs met de nieuwprijs en de prijzen die geboden worden op Marktplaats. Al snel heb ik in de gaten dat ook deze prijs scherp is. Zeker omdat de verzendkosten inclusief zijn, zoals gewend van de website. Geen verborgen addertjes, prijs is prijs.

Roland krijgt van mij direct een emailbericht. De tas is nog niet verkocht, maar bij dezen direct gereserveerd. Na de betalingsinstructies maak ik het geld over en vandaag mocht ik het pakket open maken. Beide tassen zet ik naast elkaar. Mijn cameraspul gaat van de ene naar de andere tas en de lege Kata zet ik apart.

Deze gaat met een aantal foto’s direct op Marktplaats 😉


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.