TT-run Assen 2018


TT-run Assen 2018

Op zaterdag 23 juni is de TT-run Assen 2018 gepland.

Een hardloopwedstrijd over het TT-circuit, precies een week voor de jaarlijkse TT MotoGP. Er kan ’s middags 1, 2 of 3 rondes over de 4,4 km lange racebaan gerend worden. Hiervoor krijgt ieder maximaal twee uur de tijd.

In de ochtend is de baan ook twee uur open voor de alternatieve TT-run. Tijdens dit tijdblok mag het circuit op skates, step, handbike, wandelend of een andere manier afgelegd worden. Met een paar duizend deelnemers verwacht over de hele dag, voor mij als fotograaf een mooie gelegenheid om aan de naamsbekendheid te werken.

Op de facebookpagina is een oproep voor fotografen geplaatst. Met het hesje dat ter plekke wordt uitgedeeld, mag je die dag overal komen.  Na een positieve reactie op mijn aanmelding, zie ik in het gekregen draaiboek dat ik halverwege het circuit mag plaatsnemen. Hoe mooi is dat.

In die omgeving heb ik ruim 2.000 foto’s van de deelnemers gemaakt.
Benieuwd naar de foto’s? Deze staan online en kunnen bekeken worden via het album onder het filmpje of de directe link naar Oypo.

Korte impressie TT-run Assen 2018

Een eerste indruk van de dag tijdens de TT-Run Assen in de vorm van onderstaand filmpje.
Gemaakt met de smartphone op mijn camera tijdens het fotograferen.

 

 


Foto’s TT-run Assen 2018 

Alle gemaakte foto’s (2.000 stuks) zijn hieronder of via de rechtstreekse link naar Oypo te bekijken. De foto’s zijn gemaakt op de dag van de TT-run halverwege het circuit, finish, legends club en het panorama terras. De verdere financiële afhandeling loopt via Oypo, zodat er eventueel gecombineerd kan worden met andere evenementen / fotografen. Mijn korte uitleg over Oypo en de mogelijkheden voor het bestellen van een afdruk, digitaal bestand, kledingstuk of ander kado met de gemaakte foto, vind je in dit artikel. Veel kijkplezier 


 


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.