Strandrit op Ameland augustus 2019


Een tijd terug kreeg ik de vraag of ik tijdens een speciaal georganiseerde strandrit van Rijstal De Blinkert foto’s van de groep wilde maken. Een klein groepje de kans geven om met de door mij gemaakte foto’s thuis te komen.

Het idee om te fotograferen tijdens een strandrit op Ameland was geboren, de datum werd geprikt en zo stond ik 24 augustus, een stralende dag, de groep op het strand bij Hollum met camera op te wachten.

Strandrit op Ameland
Fotograferen strandrit op Ameland

Toch best wel spannend

Diverse evenementen heb ik gefotografeerd. Verschillende organisaties benaderen mij elk jaar weer aanwezig te zijn. Deze buitenrit op het strand van Ameland is anders. Tijdens de andere evenementen ben ik meestal niet de enige die fotografeert. Daarnaast is het meer vrijblijvend; als ik iets niet op de foto heb gezet, heeft een ander het wel.

Voor deze rit komt men niet alleen voor de geweldige twee uur durende strandrit op Ameland, verzorgd door Rijstal De Blinkert. Er wordt nu van mij verwacht dat zij ook allemaal sowieso drie foto’s als herinnering krijgen. Nadat de foto’s online zijn geplaatst, is het wachten op de eerste geluiden… Met een kleine zucht van opluchting lees ik positieve reacties.

Resultaat van de dag, foto’s

De foto’s van de Strandrit op Ameland augustus 2019 zijn te bekijken via het album op Facebook. Heb je meegedaan aan deze zonnige rit over het strand van Hollum? Bekijk de foto’s, plaats een opmerking bij de 3 foto’s die je graag digitaal opgestuurd wil hebben en stuur vervolgens een email naar: dennis (apenstaartje) farcows (punt) nl
Vervolgens ontvang je z.s.m. de digitale foto’s zonder watermerk. 

Een paar foto’s zal ik tevens uitkiezen en online (website, Facebook, Instagram) plaatsen als korte impressie van deze dag vol glimlachen.


Strandrit op Ameland
Strandrit op Ameland
Strandrit op Ameland
Strandrit op Ameland

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.