27-07-2010 | Kiekeboe, hier ben ik


En jawel, daar is hij.

Meegenomen door R. en D. die op bezoek komen en straks nog even een stukje Ameland gaan bekijken.

Evellien heeft de laatste dagen afgeteld, maar de eerste voorzichtige stappen zijn zojuist gezet.

Mag ik u voorstellen: Elvin Eloy roepnaam Vinn. Al zijn wij benieuwd of hij ooit naar die naam gaat luisteren.

Na het verlies van Aruna is dit de nieuwe aanwinst. Voornamelijk door de dominante houding van Ervik, die zijn speelmaatje kwijt was en zijn ei niet meer kwijt kon. Al snel rennen hij en Vinn door de ruimte heen. Nog niet helemaal vertrouwd, maar het begin is er.

De rest van het kattenspul toont gemengde interesse. Zij weten natuurlijk ook niet wat de bedoeling is en moeten wennen aan de nieuwe situatie, geurtjes en houding van de kleine. Nou ja, klein. Voor zijn leeftijd is hij aardig aan de forse kant.

Elvin niest een beetje, maar dat stelt volgens R. niks voor. Hij eet goed, rent, springt en vliegt, dus dat zal wel over gaan.

Evelien neemt de gasten mee voor een roadtrip op het eiland en ik blijf achter om een oogje in het zeil te houden. Ik vermaak mij ondertussen wel op het internet.

Zo meld ik mij aan op Facebook, Zoom, Flickr om wat meer aandacht aan mijn foto’s te geven en werk ik mijn blog bij. Totdat ik opeens alleen maar witte pagina’s op het scherm krijg. De computer geeft aan dat er nog wel verbinding met de draadloze router gemaakt kan worden, alleen niet meer met het WWW zelf.

Aangezien de router bij de buren verderop in de straat staat, denk ik dat wij of geblokt worden of de tijdelijke bewoners iets te veel lampjes zagen knipperen en de stekker eruit hebben getrokken.

De wisseling is elke vrijdag, dus ik wacht het tot zaterdag af. Misschien is “het probleem” met de nieuwe vakantiegangers opgelost.

Ik pak mijn tweede boek er wel bij :reading_hy:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.