08-03-2014 | Rondje TT met verkoudheid


8 maartGisterenavond met hoofdpijn, een loopneus en 2 aspirientjes in bed gedoken.

Vanochtend was de hoofdpijn weg, maar ik ging het huis niet uit zonder zakdoekjes. Het doel: een fietspomp en een binnenband ter aanvulling voor de zadeltas.

Na wat informatie over CO2 patronen en de verschillende fietspompen, was de keuze vrij makkelijk.

Terug thuis aangekomen heb ik een restje spaghetti opgewarmd en ondertussen de zadeltas opnieuw ingericht plus de fietspomp onder de bidonhouder gemonteerd.

Een lunch, verkleedpartij, telefoongesprek en wat extra lucht als test met het nieuwe speeltje later, stapte ik op de fiets voor een niet zo moeilijk rondje om het TT circuit heen. Tijdens het monteren zat ik heerlijk in de zon en mijn beslissing om met korte broek weg te gaan was geen verkeerde inschatting.

Mijn koppie heb ik aardig leeg kunnen rijden, op sommige stukken helemaal in gedachtes verzonken, maar alles op een rijtje kunnen zetten. Dat had ik even nodig. Heel de route wel een loopneus gehad, maar die voorjaarszon en zo goed als geen opstoppingen in het verkeer maakte het een geslaagd ritje.

De laatste 3/4 kilometers wel een probleem gehad: na het terug schakelen voor een kruising, kon ik voor niet meer naar het grootste blad schakelen. Met een hogere cadans dus maar verder gereden en daar moet ik later nog naar kijken.

Eerst maar eens lekker genieten van dit weer  :mrgreen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.