23-10-2016 | Oude koeien


© Evelien

© Evelien

Vandaag bracht een hoop oude koeien met zich mee.

Dit weekend bleven mijn zus, broer en zijn vrouw slapen. Mijn zus had op een oude computer die in ons ouderlijk huis stond gescande foto’s gevonden.

Door een aantal verhuizingen zijn er niet zo veel foto’s van onze jeugd overgebleven, dus mijn broer en ik waren benieuwd wat ze allemaal heeft kunnen vinden.

Wij nemen plaats aan tafel, de USB-stick gaat in de laptop en een hele rij bestanden komt tevoorschijn. Bijna alle foto’s zijn ons onbekend. Diverse feestjes zijn vastgelegd, opa’s, oma’s, oom, tante, neef, nicht, oude buren en kennissen komen langs. Maar ook de omgeving waar wij gewoond hebben.Wij hebben ze nog niet eerder gezien. Samen kunnen wij de meeste foto’s plaatsen en denken wij terug aan vroeger.
Iets met (oude) koeien in het kwadraat, terwijl Evelien stiekem een foto van het tafereel maakt.

Het is hartstikke leuk babyfoto’s te krijgen die aan het kleine archief toegevoegd kunnen worden. Patrick wist dat Rian de foto’s mee zou nemen en ik regel gelijk dat hij ze ook mee naar huis kan nemen. Rian gaat nog verder kijken of er toevallig op een andere schijf ofzo meer verrassingen te vinden zijn. Wij hopen het natuurlijk wel, maar zijn met deze onverwachte bestanden al blij. Rian zelf ook, want die heeft helemaal weinig foto’s van toen ze klein was. Met twee opgroeiende kinderen vindt ze het leuk om zichzelf met de kinderen te vergelijken en gelijkenissen terug te zien.

Om jullie de foto’s niet te onthouden, heb ik hieronder een kleine selectie geplaatst. De vrouwen die op een afstand met schuin oog hebben meegekeken moesten soms hard lachen. Die waren net zo verrast als ons. Of misschien nog wel meer als ons. Maar zeg nou zelf…

Best schattig toch?  :mrgreen:

 

Dennis in een grot Dennis Dennis in een bootjeMijn broer en ikDennisDennis sporttoernooiMet z'n drieën op de bank Dennis in het bos

 

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.