09-04-2015 | Vervolg sollicitatie


Boo YaBericht over mijn sollicitatie!

Of ik na werk telefonisch beschikbaar ben? Natuurlijk.
Of het goed of slecht nieuws is, vertel het mij maar direct.

Zoals afgesproken gaat mijn mobiel over, waarbij de manager vertelt dat ik tezamen met mijn CV en huidige werkzaamheden zo’n goede indruk heb achtergelaten, dat een tweede gesprek niet nodig is. Wanneer kan hij mij verwachten?

Wow! Dit had ik niet verwacht. Ik weet niet beter dat als een sollicitant de eerste ronde gepasseerd is, een tweede gesprek met mijn potentiële nieuwe collega’s volgt.

Ik kan het wel van de daken schreeuwen, maar een wijs man raadt mij aan het goede nieuws nog niet aan de grote klok te hangen.

Mijn directe collega was al op de hoogte, overige collega’s horen het de volgende dag ook, mijn manager natuurlijk, maar op Facebook houd ik het cryptisch. De wijze man loopt al wat jaartjes in het bedrijf mee en niks is zeker totdat er getekend is. Daar heeft hij wel een punt, dus ik hou het vanwege de nieuwe ontwikkelingen verder stil.

Er is op mijn afdeling inmiddels heel wat commotie ontstaan  🙄

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.