11-03-2015 | Interne sollicitatie


CV

Als ik het nu niet doe…

Maar de keuze is niet makkelijk.

Op het intranet is een vacature beschikbaar voor dezelfde functie als ik nu als inlener uitoefen, maar dan in een andere vestiging.

En dat terwijl ik het hartstikke naar mijn zin heb, met twee mooie en grote projecten bezig ben en een uitstekende samenwerking heb met mijn directe collega.

Mijn manager heeft echter aangegeven dat er dit jaar een grote kans is dat er geen vacatures vrijkomen, terwijl ik hier op zoek ben naar een vast dienstverband.

In december sloeg ik een aanbod bij een ander bedrijf af, maar dit kan ik eigenlijk niet laten schieten. Dit heb ik mijn manager laten weten en die wenste mij veel succes in het verdere verloop van de sollicitatieprocedure. Zelfs mijn collega’s heb ik op de hoogte gebracht en die steunden mij in mijn keuze. Mijn directe collega baalde wel van de vacature in deze vestiging, maar gunde mij 100% een vast contract.

Ik maak mijn motivatiebrief af en voeg deze toe aan mijn CV. Na een laatste controle is het zo ver. Met een druk op de knop is alles verzonden. De eerste stap is gezet, op naar de volgende ronde.

Eens zien waar het schip strandt  8)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.