14-05-2015 | Klaar voor vertrek


iPodBoodschappen doen, tanken, opruimen, koffers ophalen, alles inpakken, ipod met muziek vullen en op tijd naar bed. Dat is de planning voor vandaag. De volgorde zal vast iets anders worden, maar dat is wel wat er moet gebeuren.

En zo gaan de uren snel voorbij. Waar Evelien na het avondeten al het bed induikt, ga ik verder met het stoeien met de ipod. Op de een of andere manier synchroniseert het ding niet wat ik wil synchroniseren. Er staat nog oude muziek op, die op zich wel mag blijven staan, maar andere speellijsten mogen verwijderd worden. Alleen wat ik ook doe, er verandert niks.

Na op de nodige dingen geklikt te hebben, zie ik plotseling een ander scherm voor mij. Oké, als je nu al het nieuwe eens synchroniseert voor mij, wat gebeurt er dan? Ja, de nieuwe muziek staat erop, maar aan de andere kant blijkt dat ook het enige wat er nog op staat. De rest heeft het ding verwijderd. Goed, wij zitten duidelijk nog niet op dezelfde golflengte.

Waar staat de oude muziek? Niet op de nieuwe computer. Vast op een externe harde schijf. Ik zoek veel weer bij elkaar en synchroniseer opnieuw. En jawel, zo gaat ie goed. Ik  verwijder de externe harde schijf en plug de USB-stick die ik in de auto gebruik in de computer. De bestaande bestanden hoeven niet, maar de nieuwe mag je wel synchroniseren.

Ja, ook deze muziek wordt erop gezet, maar het blijkt dat dit het enige wat er nog op staat. De rest heeft het ding wederom verwijderd. Potverdrie, wij zitten duidelijk niet op dezelfde golflengte! Ik plug de externe harde schijf in een andere USB-poort en verzamel wederom alle muziek die erop gezet moet worden en pomp alles in 1x over. Na een flinke wachttijd staat uiteindelijk alle muziek erop en duik ik het bed in. Gelukt, pfff.

Geef mij maar de verkenner en een simpele kopie-plak actie  🙄

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.