02-03-2014 | Nieuwe fietsbroek


2 maartAfgelopen zaterdag tijdens het shoppen nog snel de outlet winkel van de Intersport ingedoken.

Ik loop al een aantal maanden met een tegoedbon, maar kon maar niks vinden ter uitbreiding van mijn fietskleding. En nu stond ik daar opeens met twee dingen in mijn handen: een shirt plus losse mouwtjes erbij en een Rabobank broek met bretels.

Omdat ik van mijzelf er slechts één mocht kopen, ik vooralsnog genoeg shirts en met kerst al mouwtjes gekregen heb, heb ik €17,50 gepind voor de broek.

Deze rit was gelijk een mooie test. De zeem zat toch iets anders als mijn andere broeken, maar onderweg heeft dat niet tot onaangename dingen geleid. Het heeft mij wel laten besluiten vanaf nu alleen nog maar broeken met bretels te kopen. Tocht bij de rug vind ik niks.

Omdat ik wel vergeten ben een binnenband te kopen, besloot ik de zondag hetzelfde rondje te fietsen als afgelopen week. Het is een leuke ronde en ik blijf redelijk dicht bij huis. Altijd handig mocht er wat mis gaan en ik te voet terug moest, aangezien de vriendin een dagje eiland had gepland.

De route leer ik al aardig te kennen. Op een punt de scherpe bocht naar links even vergeten, maar dat was gelukkig ook het spannendste wat ik dit keer heb meegemaakt.

Ik kijk uit naar de laatste zondag van deze maand wanneer de klok weer vooruit wordt gezet en deze (of een soortelijke) ronde nog even na werktijd gereden kan worden. Met hopelijk ook wat hogere temperaturen.

Zodat de sportbroek die er nu nog overheen zit, niet meer aan hoeft  😀

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.