03-07-2010 | Bezoekje Sprookjescamping 2


sprookjescampingDag als het mag…

En de rest weet ik niet meer, maar de website laat het hele liedje horen, dus mocht je nieuwsgierig zijn.

Klinkt allemaal een beetje raar niet? Lees verder.

Mijn zus heeft deze camping geboekt. Even met zijn viertjes er tussenuit en twee weken genieten van alles wat het terrein te bieden heeft.

Geheel in het teken van de kinderen. Zo ~vertelt mijn zus~ zijn de binnen en buitenbaden niet dieper als 30cm, zijn er genoeg fonteinen, glijbanen, luier ruimtes, diverse karakters en wordt er in het theater elke avond een (vervolg)verhaal gespeeld. Nadat ik alles gezien heb, kan ik ook niets anders zeggen dat het een aanrader is voor als je kids hebt.

D. en R. zijn in het zwembad aan het spelen, onder het wakend oog van papa (grapjas) E. Hij ziet ons aankomen en vraagt mij waar mijn zwembroek is. Voordat ik in het zwembad lig, vertel ik hem dat deze ondanks het prima weer thuis ligt.

Ik neem aan de rand plaats, voetjes in het water en hou E. goed in de gaten. Hij is met de kinderen in het water aan het spelen en zij vullen samen bakjes met water. Oeps gaat het opeens en de inhoud van een bakje gaat over mijn drie-kwart. Een grote grijns kijkt mij aan.

Zoontje D. heeft het gezien en doet het niet veel later na: “Oeps”. De grootste lol. Al gauw is mijn broek niet meer zo droog. E. vraagt of ik echt niet iets anders bij mij heb. Euhm, nee. Oké, dan word ik nu maar even met rust gelaten, voordat ik straks echt zeiknat in de auto stap.

Het gaat wat harder waaien. De lucht wordt grijzer.
De spullen worden bijeen geraapt en de kinderen gaan onder de douche. Aan mij de taak om de jongste te wassen, met mijn zus vlakbij voor de nodige aanwijzingen. Bij het afspoelen neemt zij het weer over, daar houdt R. niet zo van en uit bad moet R. snel aangekleed worden.

Hmm, stukje koe Lekker badderen Bal overgooien

Bij het huisje aangekomen worden er nog wat spullen anders neergezet, de regen valt niet veel later op het dak. Het duurt niet lang, maar het koelt hierdoor eventjes af. Het eten komt op tafel, maar D. zit vol; die had al een stuk van mij genomen.

Na het eten moeten D. en R. zich klaar maken voor een nieuw verhaal in het theater. Voordat zij naar binnen mogen, gaat er eerst een hele parade over het terrein om zo veel mogelijk kinderen warm te maken voor een avondje spanning, sensatie en vooral plezier.

Wij staan bijna op het einde van deze route, dus D. en ik spelen nog met een balletje. Dan wordt er in de verte een liedje hoorbaar. Het is aan de kant van de weg al een stuk drukker geworden en iedereen wacht gespannen af. Nadat de wagen met het zingende animatieteam voorbij is, nemen wij plaats in de rij richting de entree.

Bij binnenkomst zit D. al bijna vooraan. De ouders moeten op de achterste rij plaats nemen. Ik blijf echter niet kijken, bedank hen voor de gastvrijheid en zeg hier iedereen gedag. Ik word in stijl van de camping uitgezwaaid:

Doeii, oude koei :bye_tb:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “03-07-2010 | Bezoekje Sprookjescamping