Fotograaf in oranje broek


Fotograaf Farcows in oranje broek

© Eg Siedsma

Wie is toch die man in oranje broek die vaak in de berm staat te fotograferen tijdens (sport)evenementen? Dat ben ik, Farcows fotografie, Dennis Verkoeijen, je hebt ‘m gevonden!

Toen ik begon met het fotograferen van deelnemers, was het oktober. Fris, wind, grotere kans op regen en in die omstandigheden sta ik zeker een paar uur in de buitenlucht. Een regenbroek over mijn spijkerbroek was een optie, maar de skibroek in de kast was slechts een week gebruikt. Ondanks de temperaturen onder de nul graden heeft het mij tijdens de wintervakantie prima warm gehouden.

En zo is het idee geboren om in deze broek tijdens de maanden met een “R” in de naam, foto’s van alle deelnemers te maken. En het is in de loop der jaren een prima broek gebleken. Ik blijf warm en droog, terwijl de deelnemers mij van ver kunnen herkennen. Een prima combinatie. Ik ben er dan ook heel zuinig op.

De kleur oranje komt niet alleen terug in de broek, maar ook in mijn logo. De website heeft oranje accenten, het komt overal terug. Dus als je een fotograaf in oranje broek met camera gericht op jou hebt gezien, denk dan aan mij, Dennis Verkoeijen. Als fotograaf aanwezig tijdens (sport)evenementen in Drenthe, Friesland en Groningen onder de naam Farcows fotografie.

De oranje broek op film

De oranje broek en ik hebben samen dus al diverse mooie momenten meegemaakt. Hieronder een film vanaf reden tot aankoop tot de reden waarom ik ‘m nu nog gebruik. Omdat beelden eenmaal meer zeggen als woorden. In één minuut neem ik je aan de hand van een paar foto’s en wat bewegende beelden mee. De fotograaf in oranje broek, deel 1:


De oranje broek in één minuut

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.