26-08-2013 | Website Beta


AfoveraDit gaat niet lang meer goed.

Via een clublid heb ik een paar weken terug slecht nieuws gekregen: de persoonlijke galerij werkt niet meer.

Iets wat het tot nu toe zonder problemen heeft gedaan, kan nu niet meer gewijzigd worden. Zelfs niet door de admin.

Ik kon al geen nieuwe leden meer toevoegen, dus als lapmiddel had ik via html zelf een galerij in elkaar gezet, zodat elk lid in ieder geval een eigen stukje web op de site had voor het tonen van foto’s. Dit werd dan wel beheerd door mij, maar een andere mogelijkheid was er niet.

De software was verouderd, de database kon ik niet exporteren of opslaan en de oplossing die ik wel had gevonden bestond uit het compleet overschrijven van de software door een andere galerij. Maar zonder back-up wilde ik daar niet aan beginnen.

Komend seizoen staat Afovera wat meer in de schijnwerpers, dus het wordt hoog tijd voor iets stabielers. Zeker na die melding dat er nu helemaal niks meer met de persoonlijke galerij gedaan kan worden en ik hier ook niks aan kan veranderen. Het brokkelt langzaam af en zo kan Afovera niet meer fatsoenlijk voor de dag of in het nieuws komen.

Dus ik heb mij even flink kwaad gemaakt en heb mijn vrije uurtjes besteed aan WordPress. Er is een hele nieuwe site ontstaan, met alle mogelijkheden en dezelfde informatie. De komende weken zal de site in de fotoclub verspreid worden in afwachting van opbouwende kritiek.

Ik ben erg benieuwd naar de reacties  🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.