25-07-2010 | Ik wil meer!


Na diverse pogingen ga ik het nu anders doen.

Als doel had ik voor mijzelf gesteld na deze vakantie een werkende “more tag” te hebben. Je weet wel; een link naar de rest van de tekst.

Voornamelijk gebruikt voor het afkappen van lange stukken tekst in bijvoorbeeld een blog, zodat er niet een enorme scrollbalk ontstaat.

Ik heb zelf wat aangeknoeid, diverse fora gelezen en daar de vraag gesteld, maar het juiste antwoord …

Gisha James wilde mij uiteindelijk wel helpen. Dan bewijst de kracht van internet ~en de engelse taal~ zich wel. Afstanden stellen niks meer voor en voordat je het weet ben je via email, MSN of de ingebouwde chat van Gmail met iemand van de andere kant van de wereld in gesprek.

Er blijkt al snel dat een plug-in dwars zit. Gisha maakt een nieuw php bestand aan om het probleem te omzeilen en hetzelfde via een net iets ander aanpak voor elkaar te krijgen. Na een aantal tests, het toevoegen van links en uitleg voor een juist gebruik van deze pagina, wordt de “more tag” in gebruik genomen.

De zichtbare links worden hierna van het Engels naar het Nederlands vertaald en met behulp van de FAQ over WordPress heb ik het stukje code uitgebreid, zodat er nu een afbeelding achter de tekst staat. Net even wat anders als normaal.

Op naar het volgende puntje van de verbeteringslijst :cheese1_ee:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.