14-04-2010 | It’s a small world


Wel eens in Disney geweest?

Zo, en nu zit je de hele dag met dat irritante deuntje in je hoofd. Alsjeblieft.

Gisteren is schoonoma thuis gekomen en vertelde Evelien vandaag haar gebeurtenissen van de terugreis. Soms komt zij door de raarste dorpjes heen, iets wat zij prachtig vindt en dat moet verteld worden.

Dit keer was de gebeurtenis van de reis iets anders, want de chauffeurs horen van alles en maken natuurlijk genoeg mee om over te kunnen vertellen.

Na een verkeerslicht vertelde hij dat het hier pas geleden helemaal vast stond. Hij als chauffeur had daar natuurlijk last van, maar hij had het kunnen weten, want het was aangekondigd alleen had hij daar eventjes niet bij stil gestaan. Totdat hij letterlijk stil stond. De vorige keer was het net zo’n puinhoop en het verbaasde hem dat er geen verkeersregelaars waren.

Ja, eentje. Er was in de puinhoop een vrouw uit de auto gestapt en had op de rotonde diverse auto’s aangesproken en dusdanig gedirigeerd dat de doorgaande weg eventjes weer vrij voor verkeer was. Schoonoma kijkt hem lachend aan en zegt: “Zal ik jou eens wat vertellen. Dat was mijn kleindochter.”

Yep, it’s a small world after all :tongue3_tb:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.