12-04-2010 | Lente in de tuin


OnkruidBij thuiskomst was het Evelien al opgevallen: de tuin had goed geprofiteerd van het weer.

Vandaag waren wij beide nog vrij, dus alles werd uit de schuur gepakt om eens flink in de tuin aan de gang te gaan. En dat er plannen waren werd mij al snel duidelijk. Zo moest het ene struikje van plek veranderen met een andere plant, die daar, dan die daar en die terug naar daar, enz.

Aangezien ik geen groene vingers heb, aan mij de schone taak om stand-by te staan in geval van hulp. Boek, drinken plus camera bij de hand en ik vermaak mij wel.

Tenminste, zo had ik het bedacht. Maar er bleken wel heel veel boompjes, struiken en planten verkeerd te staan. Al het hoge spul heeft een paar uur later een andere plek gekregen. Helemaal naar wens van Evelien. De groene bak zat helemaal vol en na het opruimen hebben wij plaats genomen op de tuinset, in de zon, genietend van het uitzicht op een nette tuin.

Languit, drinken bij de hand en :reading_hy:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.