12-10-2016 | Visitekaartjes bestellen


visitekaartjes achterkantEind deze maand is het de bedoeling tijdens een (sport)evenement te fotograferen.

Evelien is vorig jaar geweest en die vertelde dat er meer fotografen rondlopen. Zij delen hun visitekaartjes uit en proberen een zakcentje te verdienen door verkoop van foto’s.

Dit jaar gaan Evelien en ik dus samen. Zij vermaakt zich met een paar vriendinnen en ik neem als fotograaf plaats tussen de rest van het glaswerk. Alleen de visitekaartjes ontbreken nog, dus mijn eerste gedachte is het aanbod op Vistaprint te bekijken.

Voor alle zekerheid kijk ik ook naar een aantal alternatieve websites, maar er zijn grote verschillen. Ik heb geen eigen ontwerp, dus ik ben afhankelijk van de sjablonen van de aanbieders. Wat dat betreft kan Vistaprint mij prima helpen. Andere aanbieders hebben minder keuze, minder bewerkingsmogelijkheden of zijn een stuk duurder. Ik ga aan de gang met mijn eerste ingeving.

Visitekaartjes bestellen

Het sjabloon is snel gevonden. Ik voeg foto’s toe en laat het resultaat aan Evelien zien. Die raadt mij aan andere foto’s te gebruiken. In plaats van een gedeelte paard en de rest natuur, raadt zij aan alles met paarden te vullen. Ik moet tussen de rest opvallen en daar heeft zij een punt. Het wordt één geheel, wat compleet past bij het evenement. In de afgelopen jaren heb ik diverse foto’s gemaakt, dus ik zoek een aantal mooie, maar ook afwisselende afbeeldingen uit.

Na een laatste controle en goedkeurende blik van Evelien, druk ik de knop bestellen in. Omdat ik nog niet weet of ik de tweede dag ook aanwezig zal zijn, bestel ik voor de zekerheid extra. Er staat geen jaartal op de visitekaartjes, dus ik kan ze altijd nog eens gebruiken. Er zijn al ideeën voor volgend jaar, dus die raak ik wel kwijt. De levertijd zal twee weken duren wat zou betekenen dat de visitekaartjes een week voor het evenement binnen moeten zijn. De afbeelding laat de achterkant zien, de voorkant volgt in een later blog.

Ik kijk zelf erg uit naar de afgedrukte versie  ➡

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.