03-02-2010 | Een nieuw stukje glaswerk 4


Soms kom je een aanbieding tegen die je gewoonweg niet kan laten gaan. Zeker niet als je toch al op zoek bent naar een vervanger.

Toen ik een advertentie langs zag komen met een beschrijving die vertelde dat de lens zo goed als nieuw, met garantie, alles compleet en nog voor een spotprijs te koop was, heb ik gelijk een email verzonden. Ik had interesse voor de vraagprijs! Akkoord werd er al snel verteld, wanneer wil je de lens ophalen? Euhm, moment.

De verkoper komt uit Schagen en dat is niet direct naast de deur. Maar twee van mijn trouwe lezers wonen een stuk dichter in de buurt en ik heb S. opgebeld met de vraag of hij de honneurs voor mij wilde waarnemen. Gelukkig was dit geen probleem en afgesproken werd om vanavond langs te gaan en de koopwaar aan een kleine test bloot te stellen.

Om een lang verhaal kort te maken; S. stond versteld van de staat, het zag er inderdaad als nieuw uit en hij kon verder geen spannende dingen ontdekken die een koop in de weg zouden moeten staan. Sinds vandaag ben ik in het trotse bezit van een 70-200 F2.8 L USM.

Nou ja, ik moet nog een bezoek brengen om echt eigenaar te worden, maar dat staat al gepland. Op 6 maart gaan wij met een klein groepje op pad, dus ik moet nog eventjes wachten.

Het aftellen is in ieder geval begonnen :smile1_ee:


 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “03-02-2010 | Een nieuw stukje glaswerk

 • siempie

  het is inderdaad wel een leuk lensje
  maar hij is wel wit
  dat ziet er niet uit hoor op een zwarte camera
  Ik heb anders nog wel een mooie zwarte voor je liggen :baguette_hy:

 • Mr. Farcows

  haha, ik heb S. al gezegd dat de lens er ligt om gebruikt te mogen worden, dusss 😉

  Ik moet er nog een maand op wachten en jullie kunnen er alles mee doen; wie is er nu jaloers denk je? Ben erg benieuwd in ieder geval, want de verhalen zijn allemaal positief over de lens!

 • @ssie

  Ik had S al gezegd dat hij te eerljik was.
  Had gewoon moeten zeggen: “Was helemaal niets…bagger lens, zwaar beschadigd, etc” en dan snel zelf inpikken.
  Bloedmooi lensje hoor
  ben niet jaloers
  hoe kom je erbij :unsure_tb:

  vind het ook heel erg dat de lens de komende maand zo voor het grijpen ligt 😛 :innocent_hy:

  :handkiss_hy: