28-04-2012 | De stilte


Dat was een hele lange stilte.

Mede door minder leuke omstandigheden, problemen met programmering, geen zin, drukte en andere veelvoorkomende zaken.

Waar ik wel veel mee bezig ben geweest is Facebook. Daar is de nodige onzin terecht gekomen, mede door aankoop van een Galaxy S2.

In combinatie met de app is het erg gemakkelijk foto’s te maken, verhaaltje erbij te zetten, het complete geheel te delen en te reageren op eventuele reacties.

Maar dit gaat veranderen. Deze week staat in het teken van het updaten. Zo staat er een app van WordPress op de mobiel, waarmee er net als via Facebook zonder tussenkomst van een computer berichten en foto’s op de blog geplaatst kunnen worden. Erg handig als je bijvoorbeeld op reis gaat. Maar ik begon ook verder te denken.

Facebook is met vele sites te koppelen. Mijn geplaatste berichten zonder foto bijvoorbeeld, worden automatisch doorgestuurd naar Hyves. Vandaar ook de vele berichten MET foto op mijn timeline. Al maakt het dit voor mijzelf ook iets interessanter, plus het heeft een beetje dezelfde sfeer als dit stukje web.

Een leuke zoektocht was het gevolg, maar ik heb uiteindelijk gevonden wat ik zocht: een plugin dat mijn website kan koppelen met Facebook. Na de nodige instellingen, aanmaken van een of ander account en diverse testberichten is een nieuwe wisselwerking ontstaan.

Nu even laten weten dat het geen spam is  😛 


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.