28-02-2010 | Een echte Apple


Jaja, het eerste Apple logo is in huis gesignaleerd.

Tijdens ons bezoek liet P. zijn laatste speeltje zien en dat vonden wij ook wel wat. Thuis hadden wij problemen met de huidige techniek, waardoor het eigenlijk puur voor het noodzakelijke gebruikt werd.

Evelien is in de stad op jacht gegaan en heeft mij gebeld het ding na werk op te halen. Zo gezegd, zo gedaan, maar toen kwam de volgende stap: de installatie.

Na een derde poging is het mij gelukt om alles zo erop te zetten, dat het in het scherm een logisch overzicht geeft en de keuze snel is gemaakt.

Een groot voordeel is de radiofunctie. Hetgeen wat bij de huidige apparatuur nogal wat storing gaf en nu loepzuiver klinkt door heel simpel een snoertje van twee meter op de juiste ingang aan te sluiten. Evelien heeft de kleine boxen ~die normaal achter de tv meubel lagen~ in de woonkamer verspreid en de snoertjes achter de plint verstopt.

Mocht er nu behoefte zijn aan wat andere muziek, scroll ik even door het menu, geef een klik op de juiste naam, selecteer hierna direct het goede nummer en vervolgens kan er via de eigen boxen genoten worden. Al dan niet met het volume wat harder als normaal.

Wij zijn erg blij met de iPod Nano :music_hy:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.