17-05-2010 | Nieuwe werkplek


Tijdens de bouw heb ik de nodige foto’s gemaakt, dus ik weet waar ik moet zijn.

Deze ochtend ben ik wakker genoeg niet op de automatische piloot te rijden en de juiste afslag wordt genomen. Ik ben benieuwd wat ik ga aantreffen.

De verhuizing is in deze tijd van crisis door het bedrijf zelf gedaan en het totale netwerk moet vandaag natuurlijk weer operationeel zijn, want werken zonder computers is niet meer voor te stellen.

Tot mijn grote verbazing staan er nieuwe kasten op de afdeling, is mijn werkplek voor een groot deel al ingericht, start de computer zonder problemen op en kan ik zo inloggen op het netwerk.

Er staan wat dozen naast mij en ik ga op zoek naar een juiste plek. Toen ik bij het bedrijf kwam werken, moest ik de nodige papieren bewaren die mijn voorganger achter had gelaten. Deze papieren heb ik bij het inpakken apart gelegd, want in al die jaren is er nooit meer ingekeken. Die wilde ik niet meer op mijn werkplek terug zien en dat is gelukt.

Collega’s komen zo nu en dan een kijkje nemen en ik doe hetzelfde. Het is leuk om na weken in een leeg kantoorpand gelopen te hebben, de diverse kamers nu helemaal ingericht te zien. De dag komt langzaam op gang en het zal nog een paar dagen duren voordat alle spullen een eigen plek hebben gekregen en ik echt alleen maar mijn eigen spullen om mij heen heb staan en aan alles gewend ben. Hoewel…

Bureau, computer, telefoon, werk, dus zo veel is er niet veranderd :typing_hy:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.