09-04-2010 | Een nieuwe poging


Aan de dames vandaag het verzoek gedaan wat eerder te eten, zodat ik meer tijd over zou hebben voor de foto’s van vanavond.

Dit was geen probleem en met de hele mikmak op mijn rug weer richting het strand gefietst. Op de bagagedrager dit keer een statief gebonden en met deze in combinatie met de nieuwe filters de branding opgezocht.

In het begin was de zon nog te fel om echt lange sluitertijden te halen, maar op deze manier had ik tijd wat te oefenen en kleine veranderingen uit te proberen. Omdat mijn goede statief nog in Duiven ligt, had ik een gammel ding, maar met de draadremote kon een hoop trillingen voorkomen worden. Eenmaal de juiste combinatie gevonden was het een kwestie af en toe het statief verplaatsen en klikken maar.

Niet veel later stond ik in het water. Eerst per ongeluk, want de golven kwamen soms wat verder het strand op als verwacht en de keuze camera achterlaten of natte voeten is dan niet heel moeilijk. Het bleek zelfs iets toe te voegen, zo dicht op het water, dus ik heb drie stappen naar voren gezet en vanaf daar de rest geschoten.

Voor een eerste keer vond ik het wel geslaagd :smile1_ee:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.