14-05-2017 | Working Equitation Nuno Avelar


Vorige week kwam er een email binnen met de vraag foto’s te maken van een clinic Working Equitation. Deze zou het weekend erop in Coevorden gegeven gaan worden door de Duitse Bondscoach Nuno Avelar. Ik had nog niet eerder van working Equitation gehoord, maar het blijkt iets met paarden te zijn. En dat past weer prima in mijn straatje.

Na mijn interesse als fotograaf kenbaar gemaakt te hebben, kreeg ik meer informatie over de dag. Alles vindt plaats op het terrein van Ton van Duivenvoorden. De clinic van Nuno zal de hele dag duren met elk uur een andere ruiter. Afhankelijk van de hulpvraag is dat een dressuurles of een les met hindernissen. Tussen de middag wordt er een lezing gegeven. Vervolgens zijn de laatste ruiters aan de beurt. Daarnaast wordt er buiten een les van de opleiding Paardenbewegingstherapie gehouden.

Working Equitation

Er is mij al veel duidelijk geworden. Ik vertel dat ik inmiddels al wat ervaring met paarden heb. Via Evelien en Ameland natuurlijk, maar ook de evenementen die ik inmiddels gefotografeerd heb. Mijn website stuur ik, samen met het antwoord dat ik die dag wil komen op en wacht de reactie af. In de avond zie ik de email verschijnen. Met een positief antwoord vergezeld van een compliment. Hartstikke leuk, ik krijg er steeds meer zin in.

Foto’s van de Working Equitation

Het wordt een drukke dag, want ik ben als enige fotograaf aanwezig. En van alle activiteiten worden foto’s verwacht. Plus een aantal foto’s van Ton zelf. Dat zal ongetwijfeld een berg aan foto’s opleveren die bewerkt moeten worden. Om op tijd te zijn, zal ik vanuit Assen vroeg de deur uit moeten.

Voor de deelnemers: hou de tekst in de gaten boven aan de pagina op Oypo. Via mijn Facebookpagina zal ik ook een impressie van de dag laten zien. De foto’s kunnen bekeken worden via deze link naar Oypo. Op verzoek zijn een aantal mappen afgeschermd met een wachtwoord.


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *