19-06-2010 | Zolder make-over


ZolderHet laminaat is deze week uitgekozen en ligt in de gang te wachten.

Het benodigde gereedschap wordt uit de schuur gepakt en alles twee trappen hoger gebracht. Evelien is ondertussen begonnen met het verven van de muur.

De eerste plint gaat eraf en er wordt een begin opgezocht voor het lostrekken van het laminaat.

Dit wordt meteen gescheiden in onbruikbare, grote en kleine delen met de bedoeling ~net als vorige keer~ de goede planken op internet te zetten.

Sommige mensen verbazen zich over hetgeen wat allemaal een tweede leven krijgt in andermans huis, maar na de verkoop van blikjes kattenvoer, verbaas ik mij nergens meer over.

Aangezien de ondervloer veel plek in beslag neemt, nieuw niet zoveel kost en wij niet weten hoe lang het wachten is op een koper, gaat deze richting stort. Na het leggen van de vloerplaten, wordt er langzaam een begin gemaakt met het laminaat.

Het weer zit mee; volop regen. De muren zijn aardig recht, het oppervlakte niet zo groot, er zit een drempel bij de deuropening, dus bij de overloop kunnen wij heel simpel van voren af aan beginnen. Hier lopen de muren echter minder recht, vereist het de nodige tijd voor de rare hoekjes, maar vroeg in de avond is alles opgeruimd, gestofzuigd en zitten de plinten er op.

Helemaal klaar voor morgen :cheese1_ee:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.