13-02-2010 | Op pad in Zutphen


Vandaag stond een fotoshoot met de fotoclub in Zutphen gepland. Om 09:00 was er afgesproken bij het clubgebouw en uiteindelijk zijn wij met acht man sterk verdeeld over twee auto’s vertrokken.

Ik had mijzelf van tevoren met opzet niet verdiept in deze Hanzestad, zodat ik geen verwachtingen had en met een open blik alles in mij kon opnemen. En natuurlijk kon vastleggen, want er was genoeg te zien.

Als eerste zijn wij langs de IJssel gelopen om daar de rest van de groep al kwijt te raken. Met J. ben ik de verdere twee uur op pad geweest om vervolgens na een telefoontje ons weer bij de rest van de groep te voegen en een café in te duiken. Wat warmte was nodig, heerlijk zelfs en na een hapje en drankje zijn er gezamenlijk nog de nodige MB’s weggeschreven.

Er waren diverse merken vertegenwoordigd, met allemaal zo met hun eigen voordelen, de nodige grappen werden natuurlijk gemaakt, maar uiteindelijk waren het allemaal goede camera’s, met daarop verschillende lenzen in diverse prijsklasses en werd iedereen in zijn waarde gelaten. Ondanks de soms foute keuze…

De stad leent zich prima voor architectuur, iets wat ik dan ook geprobeerd heb. Ik heb alle gemaakte foto’s al bekeken en er zullen zeker een paar als update in de galerij geplaatst worden. Als voorproefje kan er al geklikt (een nieuw scherm opent zich) worden op de foto hiernaast. Voor de fotoclub kan ik uit alle foto’s wat bestanden laten afdrukken en vergelijken met anderen. Maar vooral te horen wat zij te zeggen hebben over hetgeen wat ik vastgelegd heb. Hierover later meer.

Koud, spierpijn, maar het is een erg gezellige dag geweest :picture_hy:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.