15-01-2016 | Grote uitverkoop


Tamron-28-75-2.8Met de komst van het nieuwe glaswerk, heb ik eens kritisch gekeken naar hetgeen ik in de loop der jaren heb gekocht. Wat gebruik ik daadwerkelijk? Het slechte weer gaf mij een goed excuus de zolder overhoop te gooien en een grote uitverkoop op Marktplaats te houden.

De 50mm F1.8 gaat eruit. Deze is gebruikt op de analoge camera, maar voor de rest is ie niet gebruikt. Omdat de lens door velen aangeprezen wordt, heb ik mijzelf overtuigd de 50mm F1.4 te kopen voor de digitale reflex. Betere bouw, snellere focus, maar slechts iets minder herrie. Als ik de keuze kreeg, pakte ik toch sneller de zoomlens erbij. Hierdoor verstofte de 1.4 ook, dus deze gaat mee in de grote verkoop.

De Tamron 28-75 F2.8 staat al een week te koop, maar die krijgt nog meer bezoek. Zo ligt er ook een 18-55 kitlens die met de komst van de 450D op zolder kwam te liggen. Beide worden als aparte advertentie aangeboden. Dan mag de koper zelf kiezen welke lens erbij gekocht gaat worden. Om het verhaal nog wat erger te maken, er ligt ook nog een 20D camera met originele grip.

Een zelfgemaakte studio

Een groot wit vel papier met bouwlamp er boven, is al snel een studio genoemd. Het papier ligt op het bureau en krult naar achteren. Op deze manier creëer ik een soepele overgang naar de achtergrond, zonder harde, plotseling eindigende lijn. Alles wordt uitgestald, de foto’s geschoten, advertenties aangevuld met specificaties, het bieden kan na een paar uurtjes huisvlijt beginnen.

Net als het opruimen van de zolder  😯 


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.