10-07-2010 | Laatste loodjes 2


Evelien heb ik net naar werk gebracht als ik bij de garage de auto parkeer.

Er staan al twee anderen te wachten. De werkplaats gaat tien uur open, nog even een paar minuten geduld.

Dat is geen straf; ik kies een plekje in de zon uit en zie de nodige medewerkers het terrein op rijden.

De sleutels lever ik in. De remmen piepte wat, maar dat was geen reden om de auto toen in de garage achter te laten. Vandaag kwam mij beter uit voor een extra blik naar de remschijven.

Het zou drie kwartier duren, dus ik neem achter een krant in de showroom plaats.
Twee uur later krijg ik de sleutels terug.

Op verzoek is ook de kop van de fietsendrager nagekeken. Met de vakantie hebben wij de drager nodig, maar de kop had ergens een klein tikje gehad waardoor het scheef zit. Ik noem geen namen, maar ik was het niet.

Eenmaal weer thuis worden de nodige dingen in het huishouden gedaan en ga ik aan de slag met de plintjes op de verdieping. Dit gaat in plaats van een verstekbakje met een schaar gebeuren. Dit klinkt echter mooier als het in werkelijkheid is, want ik kan het niet netjes noemen.

Na een paar stukjes verknipt te hebben, draai ik de plakplint op zijn kop en knip het stukje op maat. Op deze manier ziet het er beter. De rest wordt op dezelfde wijze geknipt en langzaamaan verdwijnen alle openstaande ruimtes. Even snel de stofzuiger er langs en klaar. Alles is af nu, heerlijk!

Ben ikzelf dan ook klaar? Auto, check. Klusjes, check. Evelien ophalen en boodschappen doen, later, check. Dan kan ik gelijk wat hapjes en drankjes in de winkelwagen gooien voor de fototrip morgen. O sjips. Fototrip! Ik spring in de auto en rij meteen richting het dichtstbijzijnde winkelcentrum met de Gal & Gal voor een fles Bacardi.

Die heb ik morgen wel nodig :sealed_hy:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “10-07-2010 | Laatste loodjes