22-05-2016 | Curacao dag 0


Hotel 22052016Vakantie! Op weg naar Schiphol.

Maar niet helemaal, want wij vliegen pas morgen.

Aangezien de vlucht 10:30 gepland staat, hebben wij na een opmerking van schoonmoeders op het laatste moment besloten te overnachten in Hoofddorp.

De laatste autorit naar Breda viel ons tegen. Normaal rijden wij in het weekend de afstand in twee uur, maar dit keer vertrokken wij op dinsdag. Met de spits in onze gedachten, hadden wij bedacht om voor 16:00 voorbij Utrecht te zijn en dus 14:00 van huis te vertrekken. Al met al zouden wij ruim op tijd voor de spits aan moeten zijn.

Uiteindelijk stonden wij na vele ~door ons onverwachte~ files 17:45 op plaats van bestemming.

Met dit in ons achterhoofd, waren wij aan het berekenen hoe vroeg wij moesten vertrekken in verband met de spits rond Amsterdam (en Utrecht), toen de vraag werd gesteld waarom wij niet een dag eerder vertrokken?

Met onze vakantiespullen in de kofferbak zijn wij vandaag iets over 15:00 vertrokken. Zonder stress hebben wij de file getrotseerd, een andere file omzeild en hebben wij voor een nacht ingecheckt bij ons hotel. Op deze wijze kunnen wij morgen zonder stress na een rit van nog geen kwartier onze auto bij Schiphol achterlaten.

Het vakantiegevoel is al begonnen  💡

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.