01-01-2013 | X13.001 Gelukkig Nieuwjaar


VuurwerkEen nieuw jaar, nieuwe voornemens.

Al is dit zeker geen voornemen van mij. Het is een streven.

De bedoeling is om elke dag een foto te maken en die ~al dan niet later~ op de website toe te voegen met een korte omschrijving.

Project X was vorig jaar nogal een ding, dus mijn project heb ik X13 genoemd, waarin 13 het jaar 2013 representeert gevolgd door een volgnummer.

Ik doe veel met mijn mobiel, de camera’s in de toestellen worden steeds beter, dus waarom niet. Het brengt ook weer wat leven op dit stukje web.

Deze eerste foto is de inleiding van het jaar. Ik steek al jaren geen vuurwerk meer af, maar ik vind het mooi om er naar te kijken. Vanuit het dakraam, veilig achter glas, kijkend naar de vele kleuren die boven de daken uiteen spatten.

Het was geen ideaal weer voor vuurwerk vanwege de wind en de regen. Al geeft dat laatste het voordeel dat het vuurwerk dat niet is afgegaan, niet meer vandaag opnieuw wordt afgestoken door kinderen die op zoek zijn naar dit soort vondsten.

Vandaag stond in het teken van het opruimen van de kerstboom. Nou ja… Toen ik beneden kwam, bleek dat Evelien alles al had gedaan. Die was vroeger wakker en heeft mij laten liggen. Lief hè. Verder hebben we de sleutel uit de voordeur gehaald, de overgebleven hapjes opgegeten en zijn wij rustig het jaar ingegaan.

De beste wensen, veel liefde, geluk en gezondheid ❗


 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.