Actievoorwaarden en spelregels


like-comment-win-facebook

Na het ontvangen van een paar honderd likes op mijn facebookpagina Farcows fotografie, wilde ik wat teruggeven aan mijn volgers. Aan jou.

De meeste volgen mij om op de hoogte gehouden te worden van de te plaatsen foto’s. Foto’s gemaakt tijdens een evenement waar ik als fotograaf langs de kant stond.

Het leek mij dus passend om als prijs een gratis foto in groot formaat, zonder logo aan te bieden. Van een evenement dat al geweest is of nog moet gaan komen. De tegoedbon heeft een geldigheid van 1 jaar en mag aan een vriend(in) gegeven worden, zodat hij/zij er gebruik van kan maken.

Wil je kans maken? Like het bericht en laat een reactie achter. Uit alle deelnemers zal een winnaar gekozen worden. Hieronder meer uitleg en de actievoorwaarden van de winacties. 

 

Actievoorwaarden en spelregels

1. Winacties worden uitgeschreven door Farcows fotografie. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan de acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer er voldaan is aan de gevraagde voorwaarden in de actie: vanaf het moment dat er een like en reactie op het desbetreffende bericht is gegeven, maak je kans om te winnen.

3. Iedereen mag meedoen: elke deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

5. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze met gebruik van Fanpage Karma, “the good luck fairy”.

6. Winnaars worden z.s.m. na sluiten van een actie geïnformeerd in het bericht waarmee aan de actie is deelgenomen en in een nieuw bericht. Als de facebookpagina Farcows fotografie geliked is, kan ik jouw naam tevens taggen.

7. Farcows fotografie kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

8. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

9. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

10. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden door Farcows fotografie uitsluitend voor de winacties gebruikt.

11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Farcows fotografie.

12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

13. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Farcows fotografie via het contactformulier. Je ontvangt z.s.m. na ontvangst via e-mail een reactie.

14. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Farcows fotografie.